Anna Steijling
Ik ben opgegroeid op een boerderij te midden van allerlei dieren, vooral pony’s, paarden en honden waren altijd in mijn leven. Na de middelbare school ben ik fysiotherapie, voor de behandeling van mensen gaan studeren in Utrecht.

Na een paar jaar ervaring te hebben opgedaan in de fysiotherapie heb ik de opleiding dierfysiotherapie met goed gevolg afgerond. Als humaan fysiotherapeute werk ik met veel plezier samen met 5 collega’s in de maatschap “Fysioteam” in Hilversum. In de afgelopen jaren heb ik veel bij- en nascholingen gevolgd waardoor ik mijn kennis heb kunnen verbreden en verdiepen. Onder andere op het gebied van echografie van het bewegingsapparaat en training van de wervelkolom.

Daarnaast heb ik mijn hele leven paardgereden - begonnen met een eigenwijze Shetlander en op dit moment heb ik een kruising Connemara x NRPS en een Engels volbloed. Ik heb door de jaren heen kennis gemaakt met verschillende disciplines van de paardensport zoals dressuur, springen, sgw, endurance, voltige en mennen.

Momenteel heb ik les van David de Wispelaere en rijd ik samengestelde wedstrijden en heb vooral veel plezier in het opleiden van mijn paarden.